Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Πλοια : Peiraias Anestalh H Apergia Twn Naytikwn Stis 9 3ekinoyn Ta Dromologia Twn Ploiwn In Gr / Η 24ωρη απεργία στα πλοία θα ξεκινήσει από τις 00.

Απεργια Πλοια : Peiraias Anestalh H Apergia Twn Naytikwn Stis 9 3ekinoyn Ta Dromologia Twn Ploiwn In Gr / Η 24ωρη απεργία στα πλοία θα ξεκινήσει από τις 00.. Οι εκπρόσωποι των 13 ναυτεργατικών σωματείων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας, αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο που δόθηκε στη δημοσιότητα θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 00:01 έως τις 24:00 της ίδιας μέρας. Απεργια | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | apergia γδ: «οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την κατάργηση του οκταώρου και την παραπέρα συρρίκνωση των δικαιωμάτων των. Nα προσέλθουν σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των συλλογικών. Σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον της.

Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. Νωρίτερα, οι συνδικαλιστές είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά. Τα πλοία θα φύγουν μετά τις 09:00 τέλος στην απεργία της πενεν θα μπει μετά τις 09:00 το πρωί και τα πλοία που ήταν. Απεργια | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | apergia γδ: Ο πρόεδρος της πενεν αντώνης νταλακογιώργος δήλωσε ότι η απεργιακή κινητοποίηση δέχθηκε επίθεση από το υπουργείο και τους.

Anestalh H Apergia Twn Naytikwn Anaxwrhsan Me Treis Wres Ka8ysterhsh Ta Ploia
Anestalh H Apergia Twn Naytikwn Anaxwrhsan Me Treis Wres Ka8ysterhsh Ta Ploia from i1.prth.gr
Χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωσαν στο κέντρο της αθήνας Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Απεργία στα πλοία την πέμπτη 3 ιουνίου. Ο πρόεδρος της πενεν αντώνης νταλακογιώργος δήλωσε ότι η απεργιακή κινητοποίηση δέχθηκε επίθεση από το υπουργείο και τους. Σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον της. Ετικέτες απεργια, απεργιες, λεωφορεία, πλοια, πνο 24ωρη, τετάρτη 28/11/18, apergia, apergies, leoforia, ploia, pno, tetarth 28/11 8/11/2018 για την πέμπτη 8/11/2018 αποφασίστηκαν μέχρι στιγμής: 24ωρη πανελλαδικη απεργια 06 μαϊ 2021 | 06:10 δεμένα σήμερα τα πλοία στα λιμάνια λόγω της απεργίας για την εργατική πρωτομαγιά Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο.

Οι εκπρόσωποι των 13 ναυτεργατικών σωματείων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας, αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο που δόθηκε στη δημοσιότητα θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 00:01 έως τις 24:00 της ίδιας μέρας.

Ελλαδα απεργια, δεμενα πλοια, πενεν, πλοια πλοήγηση άρθρων «γιατί γαβγίζεις ρε;»: Την απόφαση να κάνει 24ωρη απεργία την άλλη πέμπτη (03.06.2021) σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η πνο. Τα πλοία θα φύγουν μετά τις 09:00 τέλος στην απεργία της πενεν θα μπει μετά τις 09:00 το πρωί και τα πλοία που ήταν. Χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωσαν στο κέντρο της αθήνας «οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την κατάργηση του οκταώρου και την παραπέρα συρρίκνωση των δικαιωμάτων των. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. Nα προσέλθουν σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των συλλογικών. Οι εκπρόσωποι των 13 ναυτεργατικών σωματείων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας, αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο που δόθηκε στη δημοσιότητα θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 00:01 έως τις 24:00 της ίδιας μέρας. Προσφυγή κατά της νέας απεργίας των ναυτεργατών. Απεργία στα πλοία την πέμπτη 3 ιουνίου. 48ωρη απεργία των ναυτεργατών την ερχόμενη εβδομάδα. Δεμένα θα παραμείνουν σήμερα, πέμπτη, τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που κήρυξε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στα πλοία της ακτοπλοΐας για την πέμπτη 3 ιουνίου, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, έχει εξαγγείλει με ανακοίνωσή της η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού.

Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. 48ωρη απεργία των ναυτεργατών την ερχόμενη εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που συζητείται στη. Δεμένα θα παραμείνουν σήμερα, πέμπτη, τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που κήρυξε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της.

Ploia Panelladikh Apergia Stis 26 Noembrioy Aygh
Ploia Panelladikh Apergia Stis 26 Noembrioy Aygh from www.avgi.gr
24wro.com.gr • πριν από 4 μέρες, 22 ώρες. Απεργία στα πλοία την πέμπτη 3 ιουνίου. Nα προσέλθουν σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των συλλογικών. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού είχε προκηρύξει για σήμερα 24ωρη απεργία στα πλοία της ακτοπλοΐας, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κινητοποίηση κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά παράνομη αλλά όχι καταχρηστική. Σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον της. Την απόφαση να κάνει 24ωρη απεργία την άλλη πέμπτη (03.06.2021) σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η πνο. Πιο συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που συζητείται στη. 24ωρη πανελλαδικη απεργια 06 μαϊ 2021 | 06:10 δεμένα σήμερα τα πλοία στα λιμάνια λόγω της απεργίας για την εργατική πρωτομαγιά

Την απόφαση να κάνει 24ωρη απεργία την άλλη πέμπτη (03.06.2021) σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η πνο.

24wro.com.gr • πριν από 4 μέρες, 22 ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον της. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, αποφάσισαν σήμερα οι πρόεδροι των 13 ναυτεργατικών σωματείων. Την απόφαση να κάνει 24ωρη απεργία την άλλη πέμπτη (03.06.2021) σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η πνο. Δεμένα θα παραμείνουν σήμερα, πέμπτη, τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που κήρυξε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της. Ελλαδα απεργια, δεμενα πλοια, πενεν, πλοια πλοήγηση άρθρων «γιατί γαβγίζεις ρε;»: Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργία στα πλοία την πέμπτη 3 ιουνίου. Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού είχε προκηρύξει για σήμερα 24ωρη απεργία στα πλοία της ακτοπλοΐας, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κινητοποίηση κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά παράνομη αλλά όχι καταχρηστική. 48ωρη απεργία των ναυτεργατών την ερχόμενη εβδομάδα. Nα προσέλθουν σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των συλλογικών. Χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωσαν στο κέντρο της αθήνας Στη δικαιοσύνη προσέφυγαν εκ νέου οι ακτοπλόοι κατά της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι ναυτεργάτες για την τετάρτη 16 ιουνίου, ενάντια στο νομοσχέδιο της.

Δεμένα θα παραμείνουν σήμερα, πέμπτη, τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που κήρυξε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της. Στη δικαιοσύνη προσέφυγαν εκ νέου οι ακτοπλόοι κατά της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι ναυτεργάτες για την τετάρτη 16 ιουνίου, ενάντια στο νομοσχέδιο της. Χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωσαν στο κέντρο της αθήνας Ετικέτες απεργια, απεργιες, λεωφορεία, πλοια, πνο 24ωρη, τετάρτη 28/11/18, apergia, apergies, leoforia, ploia, pno, tetarth 28/11 8/11/2018 για την πέμπτη 8/11/2018 αποφασίστηκαν μέχρι στιγμής: Τα πλοία θα φύγουν μετά τις 09:00 τέλος στην απεργία της πενεν θα μπει μετά τις 09:00 το πρωί και τα πλοία που ήταν.

Penen 24wrh Apergia Sta Ploia Ths Aktoploias Gia Tis 3 Ioynioy Newmoney
Penen 24wrh Apergia Sta Ploia Ths Aktoploias Gia Tis 3 Ioynioy Newmoney from www.newmoney.gr
Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού είχε προκηρύξει για σήμερα 24ωρη απεργία στα πλοία της ακτοπλοΐας, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κινητοποίηση κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά παράνομη αλλά όχι καταχρηστική. Σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον της. 48ωρη απεργία των ναυτεργατών την ερχόμενη εβδομάδα. Η απεργία θα διαρκέσει από την τρίτη τα μεσάνυχτα. Νωρίτερα, οι συνδικαλιστές είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά. 24ωρη πανελλαδικη απεργια 06 μαϊ 2021 | 06:10 δεμένα σήμερα τα πλοία στα λιμάνια λόγω της απεργίας για την εργατική πρωτομαγιά Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωσαν στο κέντρο της αθήνας

Ο πρόεδρος της πενεν αντώνης νταλακογιώργος δήλωσε ότι η απεργιακή κινητοποίηση δέχθηκε επίθεση από το υπουργείο και τους.

Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. Την απόφαση να κάνει 24ωρη απεργία την άλλη πέμπτη (03.06.2021) σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η πνο. Οι ειδήσεις του inews στο site σας! Nα προσέλθουν σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των συλλογικών. Νωρίτερα, οι συνδικαλιστές είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά. «οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την κατάργηση του οκταώρου και την παραπέρα συρρίκνωση των δικαιωμάτων των. Η απεργία θα διαρκέσει από την τρίτη τα μεσάνυχτα. Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. 48ωρη απεργία των ναυτεργατών την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον της. 24wro.com.gr • πριν από 4 μέρες, 22 ώρες. Απεργία στα πλοία την πέμπτη 3 ιουνίου. Απεργια στο λιμανι του πειραια © παναγοπουλοσ γιαννησ eurokinissi μετατροπή της 24ωρης απεργίας σε στάση εργασίας έως τις 9 το πρωί

Οι ειδήσεις του inews στο site σας! απεργια. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, αποφάσισαν σήμερα οι πρόεδροι των 13 ναυτεργατικών σωματείων.